2 States (2014) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
2 States

2 States | 2014

149 min - Dramë | Romancë

Një udhëtimin romantik i një çifti që njihen në universitet dhe që kanë kultura te ndryshme, Krish Mallota dhe Analja Suaminatan. Pas mbarimit te universitetit ata vendosin të martohen. Por a do të bien dakord prindërit e tyre për këtë martesë?