A Cinderella Story: If the Shoe Fits (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
A Cinderella Story: If the Shoe Fits

A Cinderella Story: If the Shoe Fits | 2016

92 min - Familjar | Fantazi

Një version modern i historisë së Hirushes, e cila është jetime, që i shërben njerkës së keqe dhe dy motrave të saj. Hirushja tani ka një ëndërr të marrë pjesë në shfaqjen muzikore të Resorteve Rojal ku do të këndojë pranë yllit të muzikës Rid Test.