Ace the Case (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Ace the Case

Ace the Case | 2016

94 min - Familjar | Mister

Gjatë kohës që mamaja e saj është në punë, një vajzë e vogël dhe vëllai i saj më i madh qëndrojnë vetëm në shtëpi dhe bëhen dëshmitarë të rrëmbimit të fqinjit. Por askush nuk i beson ata të dy, madje as policët. Kështu që, ata marrin përsipër të shpëtojnë fqinjin e tyre duke rrezikuar jetën e tyre.