An Act of War (2015) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
An Act of War

An Act of War | 2015

99 min - Dramë | Thriller | Luftë

Duke u ndeshur me pagjumësinë dhe PTSD të padiagnostifikuar, një veteran lufte punon natën si projektues në një kinema të vjetër. Duke u munduar të përshtatet me jetën civile, djali i tij e gjen veten të mbërthyer në një rrjet të pashmangshëm joshjeje, droge dhe dhune.