Before I Wake (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Before I Wake

Before I Wake | 2016

97 min - Dramë | Fantazi | Horror

Një çift i ri adoptojnë një jetim, ëndrrat dhe makthet e të cilit bëhen realitet teksa ai fle.