Being Julia (2004) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Being Julia

Being Julia | 2004

104 min - Komedi | Dramë | Romancë

Zhvilluar në vitet 1930 në Londër, filmi tregon për aktorët e skenës dhe eksperiencat e tyre në dashuri dhe hakmarrje.