Big Eyes (2014) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Big Eyes

Big Eyes | 2014

106 min - Biografi | Dramë

Një dramë rreth zgjimit të piktores Margaret Kin, suksesit të saj fenomenal në vitet 1950, dhe vështirësitë ligjore pasuese që pati me burrin e saj, i cili mori vlerat e punës së saj në vitet 1960.