Candy (2006) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Candy

Candy | 2006

108 min - Dramë | Romancë

Një poete bie në dashuri me një student arti i cili anon më shumë nga stili i jetës bohemian dhe varësia e tij nga kokaina.