Excision (2012) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Excision

Excision | 2012

81 min - Dramë | Horror

Një vajzë me probleme mendore dhe me një dëshirë të madhe për mjekësinë, shkon në ekstremitete për të marrë aprovimin e nënës së saj.