Friend Request (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Friend Request

Friend Request | 2016

92 min - Horror | Thriller

Laura miqësohet me Marinën, një vajzë e vetmuar, por pas një zënke midis të dyjave, Marina kryen vetëvrasje dhe do që ta bëjë Laurën të ndihet e vetmuar ashtu si ajo.