Hunt for the Wilderpeople (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Hunt for the Wilderpeople

Hunt for the Wilderpeople | 2016

101 min - Aventurë | Komedi | Dramë

Një gjueti kombëtare urdhërohet pasi një djalosh jetim dhe kujdestari i tij arratisen në pyjet e egra të Zelandës së Re.