Iron Man 2 (2010) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Iron Man 2

Iron Man 2 | 2010

124 min - Aksion | Aventurë | Sci-Fi

Me botën në dijeni të ekzistimit të Iron Man, Tony Stark duhet te luftojë me rënjen e shëndetit të tij si dhe me një njeri të çmendur në lidhje me trashëgimine e të atit të tij.