Little Boy (2015) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Little Boy

Little Boy | 2015

106 min - Komedi | Dramë | Luftë

Një djalosh tetëvjeçar është i gatshëm të bëjë çdo gjë për të përfunduar Lufta e Dytë Botërore që të kthejë babain në shtëpi. Historia tregon dashurinë e papërshkrueshme që një baba ka për të birin dhe dashurinë e djalit për babain.