Love & Friendship (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Love & Friendship

Love & Friendship | 2016

92 min - Komedi | Dramë | Romancë

Zonja Suzan Vernon jeton përkohësisht në shtëpinë e motrës të saj, dhe ndërsa është atje, është e vendosur të gjejë një bashkëshort për vajzën e saj, Frederikën dhe për veten e saj, sigurisht.