Macbeth (2015) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Macbeth

Macbeth | 2015

113 min - Dramë | Luftë

Mekbethi, Zotëria i Glamisit pranon një profeci nga tre shtriga se një ditë ai do të bëhet Mbreti i Skocisë. Konsumuar nga ambicja dhe nxitur nga gruaja e tij, Mekbethi e vret mbretin dhe e merr fronin për vete.