Miracle on 34th Street (1994) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Miracle on 34th Street

Miracle on 34th Street | 1994

116 min - Familjar | Fantazi

Një avokat dhe një vajzë e vogël duhet të provojnë që një burrë që pretendon se është Santa Klaus, është vërtetë Santa Klaus.