Now You See Me (2013) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Now You See Me

Now You See Me | 2013

115 min - Krim | Mister | Thriller

Një agjent i FBI-së dhe një detektive Interpoli vihen në ndjekje të një grupi iluzionistësh, të cilët vjedhin para nëpër banka gjatë performancës së tyre dhe shpërblejnë audiencën me to.