Pan (2015) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Pan

Pan | 2015

111 min - Aventurë | Familjar | Fantazi

Jetimi 12 vjeçar Piter, është zhdukur në botën magjike të Neverland, ku gjen argëtimin dhe rrezikun, dhe si përfundim zbulon fatin e tij, të bëhet heroi që do të njihet gjithmonë si Piter Pani.