Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Pirates of the Caribbean: At World's End

Pirates of the Caribbean: At World's End | 2007

169 min - Aksion | Aventurë | Fantazi

Kapiteni Barbossa, Will Turner dhe Elizabeth Swann duhet të lundrojnë në skajin e hartës dhe duhet të bëjnë aleancën e tyre përfundimtare per betejën e fundit vendimtare.