Planet Terror (2007) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Planet Terror

Planet Terror | 2007

105 min - Aksion | Horror

Pasi një bio-armë eksperimentale çlirohet, duke shndërruar mijëra njerëz në krijesa të ngjashme me zombie, është në dorën e një grupi të mbijetuarish të ndalojnë të infektuarit dhe ata që fshihen pas tyre.