Suite Française (2014) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Suite Française

Suite Française | 2014

107 min - Dramë | Romancë | Luftë

Gjatë viteve të para të pushtimit Gjerman në Francë gjatë luftës së dytë botërore, lulëzon romanca midis Lusil Anzhelier, një fshatare franceze dhe Bruno von Falk, një ushtar gjerman.