SWAT: Unit 887 (2015) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
SWAT: Unit 887

SWAT: Unit 887 | 2015

96 min - Aksion | Thriller

Një garë e pandalshme kundër krimeve të organizuara ndjekin skuadrën elitë SWAT ndërkohë që ata përpien të ndalojnë një terrorist nga vrasja e pengjeve të pafajshëm dhe shkatërrimi i qytetit të Los Angeles. Iu kanë mbetur vetëm 24 orë, dhe bazuar në instiktet dhe aftësitë e veçanta, ata duhet të ndalojnë sulmin dhe të sjellin drejtësi.