The Boy in the Striped Pajamas (2008) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
The Boy in the Striped Pajamas

The Boy in the Striped Pajamas | 2008

94 min - Dramë | Luftë

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, një histori e parë nëpërmjet syve të pafajshëm të Brunos, djali tetë-vjeçar i një komandanti gjerman në një kamp përqendrimi, që krijon një miqësi të ndaluar me një djalë hebre nga ana tjetër e gardhit. Miqësi që ka ngjarje të papritura dhe pasoja befasuese.