The Conjuring 2 (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
The Conjuring 2

The Conjuring 2 | 2016

134 min - Horror | Mister | Thriller

Loren dhe Ed Uarren udhëtojnë për në Londrën veriore, për të ndihmuar një mama beqare në rritjen e katër fëmijëve në një shtëpi që torturohet nga shpirta keqdashës.