The Faith of Anna Waters (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
The Faith of Anna Waters

The Faith of Anna Waters | 2016

95 min - Dramë | Horror | Mister

Kur gazetarja e re dhe e suksesshme Xhemi zbulon se motra e saj ka vdekur në rrethana vdekjeprurëse, ajo udhëton në Singapor për të zbuluar të vërtetën. Ajo atje duhet të përballet me një djall i cili përdor teknologjinë e fundit për të përmbushur një profeci antike.