The Forest (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
The Forest

The Forest | 2016

93 min - Horror | Mister | Thriller

Një grua shkon në pyllin vetëvrasës të Japonisë për të gjetur motrën e saj binjake, dhe përballet me terrorin mbinatyror.