The Golden Compass (2007) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
The Golden Compass

The Golden Compass | 2007

113 min - Aventurë | Familjar | Fantazi

Në një univers paralel, Lajra Belakua udhëton për në Polin e Veriut në kërkim të dy miqve të saj, Roxhër dhe Billi Kosta, dhe fëmijëve të tjerë të rrëmbyer nga Gllabëruesit. Ajo, e vetmja që di të lexojë busullën aletiometër, nuk është vetëm në këtë aventurë.