The Neighbor (2016) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
The Neighbor

The Neighbor | 2016

87 min - Krim | Horror | Thriller

Një burrë zbulon të vërtetën e errët për komshiun e tij dhe për sekretet që ai mban në bodrum.