The Search for Santa Paws (2010) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
The Search for Santa Paws

The Search for Santa Paws | 2010

96 min - Aventurë | Familjar | Fantazi

Disa qenë magjik dhe një elf bashkohen me dy fëmijë për të shpëtuar Santën i cili ka humbur kujtesën e tij.