Tomorrowland (2015) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Tomorrowland

Tomorrowland | 2015

130 min - Aksion | Aventurë | Familjar

Të lidhur nga një fat i përbashkët, një adoloshente me shumë kuriozitet për shkencat dhe një ish shpikës gjeni nisin një mision për të zbuluar sekretet e një vendi diku në kohë e hapësirë që ekziston në memorjen e tyre të përbashkët.