Wolf Warrior (2015) | AlbFilm.com - Filma me titra shqip
Wolf Warrior

Wolf Warrior | 2015

90 min - Aksion | Luftë

Një snajperist i forcave speciale me një shenjëtër të jashtëzakonshme, pasi vret vëllanë e një bosi të drogës dhe bashkohet me Luftëtarët Ujk, duhet të përballet me disa mercenarë të cilët i dërgon bosi i drogës për të marrë hakun e vëllait.